Zoek
Sluit dit zoekvak.

Roparunradio dit jaar via 15 FM frequenties, in beeld en op DAB+

Roparunradio doet dit jaar voor de 25e keer live verslag van de Roparun. De live uitzendingen starten op 2 juni om 19.00 uur en gaan, dag en nacht, door tot maandagavond 5 juni 19.00 uur. Dit jaar is Roparunradio te beluisteren via 15 FM frequenties van lokale omroepen en evenementenzenders.

Roparunradio dit jaar via 15 FM frequenties, in beeld en op DAB+DAB
Ook is Roparunradio dit jaar weer in heel Nederland te beluisteren op het DAB+ netwerk van MTVNL.

De uitzendingen van Roparunradio komen dit jaar voor het eerst live vanuit Het Kruispunt in Barendrecht waar een theater, bibliotheek, horecagelegenheid en de Barendrechtse lokale omroep te vinden is.

Roparunradio
Roparunradio is al 25 jaar het officiële evenementenstation van de Roparun. Het station doet niet alleen verslag van de radio, maar brengt de Roparun ook van het begin tot eind in beeld. Er reizen verslaggevers op motoren af naar de startterreinen in Parijs en Hamburg en op maandag 5 juni is Roparunradio live op de Coolsingel in Rotterdam tijdens de finish van de estafetteloop. Naast de live updates vanaf de route ontvangt Roparunradio ook gasten en brengen zij info over de goede doelen die de Roparun ondersteunt.

De zender is het enige officiële radio- en televisiekanaal van Stichting Roparun. Roparunradio is te beluisteren en te zien via de kanalen van Exxact Barendrecht, AAFM, Lekwaal Media, RTV Albrandswaard, RTV Slogo, Radio Ridderkerk, RTV Apeldoorn, ATOS Radio, Omroep Tholen en RTV Papendrecht. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten